NUNTI

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSECTETUR ADIPISCING ELIT.

SED FAUCIBUS CONSECTETUR FEUGIAT.

Cauți Fotograf profesionist pentru Nunta ta?

Vrei ca nunta ta să fie imortalizată într-un mod deosebit?

Ești la locul potrivit.

Echipa noastră îți garantează surprinderea magiei momentelor unice pentru că ne pasă.

Vom trata ziua ta specială cu seriozitatea care se cuvine punând accept pe surprinderea clipelor pline de tandrețe a mirilor, fericirea nuntașilor, emoțiile zilei și atmosfera evenimentului.

Facem acest lucru într-un stil foto-jurnalistic pe alocuri combinat cu un stil editorial prin prezența noastră începând cu momentele de pregătire a mirilor până în momentul când petrecerea trece de punctul culminant.

NOI CREDEM ÎN AMINTIRI.

Și capturăm clipele de neuitat în fotografii pentru ca voi să vă puteți bucura de aceștia o veșnicie

NOI CREDEM ÎN MUNCA GREA.

Astfel facem tot posibilul ca să rămânem neobservați, să nu deranjăm cu prezența noastră, străduim să o facem bine, și foarte bine. Evoluăm și învățăm în continuu. Punem în munca noastră sufletul, creativitatea, arta noastră, tocmai pentru a vă asigura vouă calitatea deosebită a fotografiilor care în mod cert o meritați.

NOI CREDEM ÎN MUNCA DE ECHIPĂ,

astfel la nuntă vor participa 2 fotografi profesioniști, eu și un fotograf secundar – Andrea, sau în funcție de situație, alți parteneri talentați în arta fotografică.

NOI CREDEM ÎN POVESTE.

Povestea nunții tale contează, iar povestea nu poate fi întreagă dacă echipa noastră nu participă la fiecare moment. Din acest motiv recomandăm prezența noastră pe tot parcursul evenimentului imortalizând momentele de pregătire a mirilor, pe parcursul ceremoniilor, respectiv până în momentul în care petrecerea trece de punctul culminant.

La noi orice nuntă începe cu un shooting de tip ”Save the date” sau ”Engagement shoot”, care are loc înainte de nuntă.

NOI CREDEM ÎN FOTOGRAFIA PRINTATĂ.

Povestea trebuie spusă! Și nu, nu ne ocupăm cu imprimarea pozelor, ÎNSĂ povestea trebuie imortalizată într-un album al mirilor cu design profesional, imprimat într-o tipografie, care este specializată domeniu (Da, avem parteneri cu care lucrăm, și care vor asigura calitatea pe care o considerăm și noi excelentă).

NOI CREDEM ÎN CALITATE și nu în cantitate.

Predăm pozele care într-adevăr contribuie la poveste, care emană emoții etc. La o nuntă  sunt realizate aprox. 1500-2000 de poze, multe surprind același clipă (în rafală) însă noi punem accent pentru a selecta fotografiile cu adevărat reușite, pentru că nu vrem să apăsați ”next” în continuu, ci vrem să vă uitați la fiecare poză în parte. Credeți-ne veți aprecia acest lucru.

Dacă considerați că am putea lucra împreună în ziua cea mare nu ezitați să ne contactați.

Serviciile noastre curpind următoarele:

  • sesiune foto ”Save the date”
  • prezența a 2 fotografi profesioniști la eveniment – 8-16 ore în funcție de eveniment
  • 1-2 mini sesiune foto miri – 20 – 30 de minute în timpul evenimentului
  • album foto – fotocarte – 30×30 cm (30×60 deschis) cu minim 16/32 pagini
  • minim 600-800 de fotografii la rezoluție maximă prelucrate – pe stick USB sau DVD în funcție de alegere (plus optimizate pentru social media)
  • fotomontaj de 3-5 minute cu povestea voastră
  • aproximativ 10-15 pagini vă punem la dispoziție în ziua imediat următoare a evenimentului – pentru că știm că vreți să vedeți pozele cât mai repede
  • Termen de predare fotografii și design album în format digital – maxim 60 de zile de la eveniment

*da da sunt și cifre, într-o lume a cifrelor nu am avut cum să evităm acest lucru

Dată fiind că ne plac proiectele foto speciale, creative și cu umor, suntem dispuși să realizăm orice idee ”extra” ați avea.

Acordă-ne încredere și nu vei regreta!

error: Continut protejat!!